Tervetuloa kesäiseen Asu&Elä- tapahtumaan 12.-13.6.2021

Vallitsevien olosuhteiden vuoksi Asu&Elä -messut pitää välivuoden ja seuraava, järjestyksessään jo 12. tapahtuma järjestetään 12.-13.6.2021.

Kesäkuun alussa vietämme Asu&Elä –messuja Kurikan Kampuksella, joka tapahtuma-areenana mahdollistaa entistä laajemman näkyvyyden kurikkalaiselle osaamiselle, asumiselle ja elämiselle.

Tapahtuman punaisena lankana ovat aina olleet kurikkalaiset kodit, jotka ovat avanneet ovensa tapahtumakävijöille. Pyrimme saamaan kohteiksi mielenkiintoisia ja ”elämänmakuisia” koteja, joiden kautta näkyy kurikkalainen tapa elää. Uusi ajankohta avaa uusia mahdollisuuksia näyttää miltä kesä näyttää Kurikassa.

Kaksipäiväiset Asu&Elä -messut

Lähtöpisteet ovat koonneet tapahtumakävijät tutustumaan kurikkalaisiin yrityksiin, mutta tänä vuonna teemme sen messumuodossa entistä suuremmin! Asu&Elä -messut ovat avoinna Kurikan Kampuksella la-su 12.-13.6. klo 10-16. Jos haluat tulla esittelemään yritystäsi, lue lisää Messupaikat -osiosta.

Messulavalle on luvassa ohjelmaa ja tietoiskuja. Kurikan Yrittäjät ry pitää kampuksella messukahviota viikonlopun ajan.

Kohdehaku täydentyy

Kurikan ja Jurvan kohteet avaavat ovensa lauantaina 12.6. ja Jalasjärven sunnuntaina 13.6. Kohteet ovat avoinna klo 12-18. Yhdentoista vuoden aikana tapahtumassa on ollut mukana yli 140 kohdetta. Täydennämme jo kesälle 2020 valittuja kohteita tammikuussa 2021.

Lisätiedot Asu&Elä -messuista: Markkinointi- ja viestintäsihteeri Maija-Liisa Laitila, Kurikan kaupunki p. 044 735 5470, maija-liisa.laitila@kurikka.fi