Tervetuloa kesäiseen Asu&Elä- tapahtumaan 11.-12.6.2022

Vallitsevien olosuhteiden vuoksi Asu&Elä -messut siirtyvät tulevaisuuteen ja seuraava, järjestyksessään jo 12. tapahtuma järjestetään 11.-12.6.2022.

Kesäkuun alussa vietämme Asu&Elä –messuja Kurikan Kampuksella, joka tapahtuma-areenana mahdollistaa entistä laajemman näkyvyyden kurikkalaiselle osaamiselle, asumiselle ja elämiselle.

Tapahtuman punaisena lankana ovat aina olleet kurikkalaiset kodit, jotka ovat avanneet ovensa tapahtumakävijöille. Pyrimme saamaan kohteiksi mielenkiintoisia ja ”elämänmakuisia” koteja, joiden kautta näkyy kurikkalainen tapa elää. Uusi ajankohta avaa uusia mahdollisuuksia näyttää miltä kesä näyttää Kurikassa.

Kaksipäiväiset Asu&Elä -messut

Lähtöpisteet ovat koonneet tapahtumakävijät tutustumaan kurikkalaisiin yrityksiin, mutta tänä vuonna teemme sen messumuodossa entistä suuremmin! Asu&Elä -messut ovat avoinna Kurikan Kampuksella la-su 11.-12.6. klo 10-16. Jos haluat tulla esittelemään yritystäsi, lue lisää Messupaikat -osiosta.

Messulavalle on luvassa ohjelmaa ja tietoiskuja. Kurikan Yrittäjät ry pitää kampuksella messukahviota viikonlopun ajan.

Kohdehaku täydentyy

Kurikan ja Jurvan kohteet avaavat ovensa lauantaina 11.6. ja Jalasjärven sunnuntaina 12.6. Kohteet ovat avoinna klo 12-18. Yhdentoista vuoden aikana tapahtumassa on ollut mukana yli 140 kohdetta. Täydennämme kesälle 2022 valittuja kohteita vuoden 2022 alussa.

Lisätiedot Asu&Elä -messuista: Kurikan kaupungin yritysasiamies Jussi-Pekka Kurikka, jussi-pekka.kurikka@kurikka.fi, p.  044 760 9122