MESSUPAIKAT

Voit varata yrityksellesi tai yhteisöllesi juuri sinulle sopivan osastotilan Asu&Elä–messuilta. Paikka messuilta varataan varauslinkin kautta. Kurikan kampuksen sali ja aula tapahtuma-areenana mahdollistaa entistä laajemman näkyvyyden kurikkalaiselle yrittäjyydelle, osaamiselle, asumiselle ja elämiselle. Tule tekemään kauppaa, esittelemään tuotteitasi ja näyttämään mistä yrityksesi on tehty. Messupaikat ovat tarkoitettu yrityksille ja yhteisöille, joiden koti- tai toimipaikka on Kurikassa.

MESSUPAIKKAHINNASTO 

Pöytä 110 €
Osasto 2m x 2m 260 €
Osasto 3m x 2m 320 €
Osasto 2m x 4m 360 €
Osasto 3m x 4m 450 €

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %. Tutustuthan etukäteen messukarttaan, sillä varaussivulla varataan tietty osastonumero. Avaa messukartta tästä tai katso alla olevasta kuvasta.

Pöytäpaikan hintaan sisältyy 140×80 kokoinen valkoinen pöytä ja sähkö. Pöytäpaikkoja on myynnissä rajoitetusti. Osaston hinta sisältää valkoiset messuseinät paikalleen asennettuna (katso tästä mallikuva). Aulan ja salin välinen seinä avautuu kokonaan, joten messutila on yhtenäistä.

Kampuksen sisääänkäynnin yhteydessä on rajoitetusti ulkopaikkoja näytteilleasettajille. Alueella ei ole yövartiointia.

Lisäksi messupaikkoihin sisältyy yrityksen logo ja linkki www.asujaela.fi sivuille vuodeksi sekä Kurikka-lehden Asu&Elä -messulehden messukartta ja listaus näytteilleasettajista. Messupaikka sisältää myös näytteilleasettajarintanapit. Muistathan myös hyödyntää Yrityspalvelupiste Formun asiantuntijoita, mikäli haluat yhdessä ideoida mitä osastollanne voisi viikonlopun aikana tapahtua tms.

Mikäli haluat jakaa messuosaston toisen yrityksen tai yhteisön kanssa, kirjoita varauslomakkeen lisätietokenttään toisen osallistujatahon tiedot. Molempien tiedot tulevat näytteilleasettajaluetteloon. Osasto laskutetaan varaajalta.

Lisätilauksesta osastoille saatavilla

  • osaston kalusteet
  • otsalautakyltit toivotulla tekstillä asennettuna (35 €)
  • messumatto (2-3 € / m²)
  • sähkö (15 €)

Ota yhteys suoraan Maiseriin: p. 0400 680 866,  jari@maiseri.fi

LASKUTUS

Osallistumismaksu laskutetaan kahdessa erässä kaikilta niiltä, jotka varaavat messupaikan ennen toukokuuta. Ensimmäinen erä (vahvistusmaksu) on puolet (50%) messupaikan hinnasta ja tämän maksamalla näytteilleasettaja vahvistaa osallistumisensa. Vahvistusmaksua ei palauteta peruuntumisen sattuessa. Toinen erä laskutetaan toukokuun alussa.  Toinen erä sisältää loppuosan messupaikan maksusta sekä mahdollisen lisänäkyvyyspaketin. Toukokuussa varatut messupaikat laskutetaan kokonaisuudessaan kerralla. Messupaikka tulee olla maksettuna ennen tapahtumaa, jotta näytteilleasettajalla on oikeus osallistua tapahtumaan omalla messuosastollaan. Mikäli messupaikkavaraus perutaan 14.5.2021 tai sen jälkeen, veloitetaan koko osaston hinta varaajalta.

LISÄNÄKYVYYSPAKETTI 150 € 

– Logo Kurikka-lehden Asu&Elä -messulehden koko sivun ilmoitukseen (painosmäärä noin 43 200 kpl)
– Logo Asu&Elä –esitteeseen (painosmäärä noin 57 200 kpl)
– Lyhyt artikkeli Kurikka Nyt-verkkolehteen Yritys Nyt -osioon, joka jaetaan myös messujen somekanavalle

Lisänäkyvyyspaketti tilataan messujen varaussivustolta.

YRITYSESITTELY MESSULEHTEEN

Tarjoamme lisäksi mahdollisuutta tilata yhteistyökumppanimme Kurikka-lehden Asu&Elä -messulehteen yritysesittelyn (ammattilaisen jutun muotoon kirjoittama mainos, jossa näkökulma ja sanoma on sinun. Esittelyjä saa vapaasti hyödyntää omissa esitteissä, mainoksissa, nettisivuilla yms.):
1/2-sivun (6 palstaa x 180 mm) 1000 €

Välitämme tilaukset suoraan Kurikka-lehteen, josta otetaan tilaajaan yhteyttä. Muissa messulehden ilmoitus-ja mainosasioissa näytteilleasettajiin otetaan Kurikka-lehdestä yhteyttä. Lisätiedot: Mikko Hissa p. 044 344 4402, mikko.hissa@kurikka-lehti.fi

Kaikkiin yllämainittuihin hintoihin lisätään alv 24 %.

Tutustu etukäteen myös messusääntöihin >>

Varauslomakkeeseen täytetään yhteys- ja laskutustiedot (y-tunnus, yhteyshenkilö, osoitetiedot jne.) sekä halutessanne voitte ladata yrityksenne logon, jota käytetään näytteilleasettajalistassa. Huom! Mikäli sattuu tilanne, että sama paikka on samanaikaisesti valittuna useammalle taholle, tulee viimeisessä vaiheessa Lähetä -napin jälkeen tästä ilmoitus. Valitse tämän jälkeen toinen paikka alasvetovalikosta. Muut syötetyt tiedot säilyvät järjestelmässä uuden valinnan ajan.