Kohdehaku täydentyy

Kurikan ja Jurvan kohteet avaavat ovensa lauantaina 11.6. ja Jalasjärven sunnuntaina 12.6. Kohteet ovat avoinna klo 12-18. Yhdentoista vuoden aikana tapahtumassa on ollut mukana yli 140 kohdetta. Mukaan mahtuu vielä yksi kotikohde kanta-Kurikasta ja/tai Jurvasta!

Mitä kohteena oleminen käytönnässä tarkoittaa?

  • Kanta-Kurikan ja Jurvan kohteet avaavat ovensa lauantaina 11.6. ja Jalasjärven sunnuntaina 12.6.
  • Kohteet ovat avoinna klo 12-18.
  • Järjestäjä eli Kurikan kaupunki toimittaa jokaiseen kohteeseen opasteet, kohdepurjeen, kenkäsuojia, käsidesiä, kyniä ja vieraskirjan.
  • Kohteen omistaja ottavat kävijät vastaan, joita päivän aikana on satoja.
  • Jokainen kohde (pois lukien yritys- ja yhteisökohteet) saa kaupungilta 100 € lahjakortin valitsemaansa kurikkalaiseen yritykseen, joka on messujen yhteistyökumppani.
  • Kurikan kaupungin yritysasiamies Anne Bäckström käy kohteissa huhti-toukokuun aikana, jolloin yhdessä laaditaan esitetekstit ja kohteesta otetaan kuvia ennakkomarkkinointiin.

Kysy lisää ja ota yhteyttä: Kurikan kaupungin yritysasiamies Anne Bäckström, anne.backstrom@kurikka.fi, p.  044 732 4196

ps. Uutta! Messuviikonloppuun pääsee virittäytymään jo perjantai-iltapäivällä 10.6.2022 klo 15-19 tutustumalla toivottuihin yritys- ja yhteisökohteisiin.  Tällöin tervetulleeksi toivottavat Art House Jurva, Arvoises Kortteeri, ikä- ja muistiystävällinen Reinikanpuisto Letontiellä, Kurikan Lakkitehdas, Närvijoen vapaa-ajan alue, Touhulan päiväkoti, Rotarien Rhodopuisto, Taideateljee Mustikka ja Willa Rikiina. Vuoden 2022 osalta yritys- ja yhteisökohteet on lyöty lukkoon emmekä enää täydennä listaa.