MESSUPAIKAT

Kurikan kampuksen sali ja aula tapahtuma-areenana mahdollistaa entistä laajemman näkyvyyden kurikkalaiselle yrittäjyydelle, osaamiselle, asumiselle ja elämiselle. Tule tekemään kauppaa, esittelemään tuotteitasi ja näyttämään mistä yrityksesi on tehty. Messupaikat ovat tarkoitettu yrityksille ja yhteisöille, joiden koti- tai toimipaikka on Kurikassa. Messuille on yleisöllä vapaa pääsy.

Messut näkyvät ja kuuluvat ympäri maakunnan. Tykätty ja luettu Kurikka-lehden Asu&Elä –messulehti jaetaan yli 44 000 kotitalouteen tapahtumaa edeltävällä viikolla. Lisäksi 46 000 messuesitettä löytää tiensä maakunnassa postilaatikoihin paikallislehtien välissä. Perinteisen printin lisäksi markkinoinnissa panostetaan sosiaaliseen mediaan ja digiratkaisuihin. Odotettu Asu&Elä -tapahtuma tuo siis näkyvyyttä alueen yrityksille ja Kurikalle laajasti Etelä-Pohjanmaalla!

MESSUPAIKKAHINNASTO 

Pöytä 110 €
Osasto 2m x 2m 260 €
Osasto 3m x 2m 320 €
Osasto 2m x 4m 360 €
Osasto 3m x 4m 450 €

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %. Tutustuthan etukäteen messukarttaan, sillä varaussivulla varataan tietty osastonumero. Avaa messukartta tästä tai katso alla olevasta kuvasta. Varaussivulla olevassa valikossa on aina ajantasainen tieto. Kartan päivityksessä saattaa olla parin päivän viivettä.

Pöytäpaikan hintaan sisältyy 140×80 kokoinen valkoinen pöytä ja sähkö. Osaston hinta sisältää valkoiset messuseinät paikalleen asennettuna (katso tästä mallikuva). Aulan ja salin välinen seinä avautuu kokonaan, joten messutila on yhtenäistä.

Kampuksen sisääänkäynnin yhteydessä on rajoitetusti ulkopaikkoja näytteilleasettajille hintaan 290 € +alv. Alueella on yövartiointi 11.6. klo 16.00 – 12.6. klo 10.00 välisenä aikana.

Messupaikkojen hintaan sisältyy yrityksen logo ja linkki www.asujaela.fi sivuille vuodeksi. Lisäksi yrityksen nimi on näytteilleasettajalistauksessa, joka julkaistaan Kurikka-lehden Asu&Elä-messulehdessä messukartan yhteydessä. Messupaikka sisältää myös näytteilleasettajarintanapit.

Mikäli haluat jakaa messuosaston toisen yrityksen tai yhteisön kanssa, kirjoita varauslomakkeen Toiveet ja terveiset messujärjestäjille -kenttään toisen osallistujatahon tiedot. Molempien tiedot tulevat näytteilleasettajaluetteloon. Osasto laskutetaan varaajalta.

Paikka messuilta varataan varauslinkin kautta.

Lisätilauksesta osastoille saatavilla

  • osaston kalusteet
  • otsalautakyltit toivotulla tekstillä asennettuna (35 €)
  • messumatto (2-3 € / m²)
  • sähkö (15 €)

Ota yhteys suoraan Maiseriin: p. 0400 680 866,  jari@maiseri.fi

Messuilla on Kampuksen ruokapalveluiden ylläpitämä messuravintola. Näytteilleasettajilla on mahdollisuus ostaa etukäteen lounas- ja kahvilippuja: TILAUSLOMAKE
Liput laskutetaan samoilla laskutustiedoilla, mitkä on annettu messupaikkaa varattaessa. Messuravintolasta vastaa Kurikan kampuksen keittiön väki.

LASKUTUS

Ensimmäinen laskutuserä (vahvistusmaksu) on puolet (50 %) messupaikan hinnasta ja tämän maksamalla näytteilleasettaja vahvistaa osallistumisensa. Vahvistusmaksujen laskutukset alkavat huhtikuussa 2022. Vahvistusmaksua ei palauteta. Toinen erä (osallistumismaksu ja mahdollinen keväällä 2020 tilattu lisänäkyvyyspaketti) laskutetaan toukokuussa 2022. Messupaikka tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan ennen tapahtumaa, jotta näytteilleasettajalla on oikeus osallistua tapahtumaan omalla messuosastollaan. Mikäli messupaikkavaraus perutaan 20.5.2022 tai sen jälkeen, veloitetaan koko osaston hinta varaajalta.

VARAUKSEN TEKEMINEN

Varauslomakkeeseen täytetään yhteys- ja laskutustiedot (y-tunnus, yhteyshenkilö, osoitetiedot jne.) sekä halutessanne voitte ladata yrityksenne logon, jota käytetään www.asujaela.fi sivuilla. Huom! Mikäli sattuu tilanne, että sama paikka on samanaikaisesti valittuna useammalle taholle, tulee viimeisessä vaiheessa Lähetä -napin jälkeen tästä ilmoitus. Valitse tämän jälkeen toinen paikka alasvetovalikosta. Muut syötetyt tiedot säilyvät järjestelmässä uuden valinnan ajan.

Messupaikkojen varauksiin liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä Jukka Ujaisen puoleen. Autamme myös mielellämme varauksen teossa. Katso vain etukäteen toivomasi osastonumero ja soita!
p. 0400 801 691
jukka.ujainen@netikka.fi

Tutustu etukäteen myös messusääntöihin >>

YRITYSESITTELY MESSULEHTEEN

Tarjoamme lisäksi mahdollisuutta tilata yhteistyökumppanimme Kurikka-lehden Asu&Elä -messulehteen yritysesittelyn (ammattilaisen jutun muotoon kirjoittama mainos, jossa näkökulma ja sanoma on sinun. Esittelyjä saa vapaasti hyödyntää omissa esitteissä, mainoksissa, nettisivuilla yms.):
1/2-sivun (6 palstaa x 180 mm) 1000 €

Välitämme tilaukset suoraan Kurikka-lehteen, josta otetaan tilaajaan yhteyttä. Muissa messulehden ilmoitus-ja mainosasioissa näytteilleasettajiin otetaan Kurikka-lehdestä yhteyttä. Lisätiedot: Mikko Hissa p. 044 344 4402, mikko.hissa@kurikka-lehti.fi

Kaikkiin yllämainittuihin hintoihin lisätään alv 24 %.