MESSUPAIKAT

Kurikan kampuksen sali ja aula tapahtuma-areenana mahdollistaa entistä laajemman näkyvyyden kurikkalaiselle yrittäjyydelle, osaamiselle, asumiselle ja elämiselle 9.-10.9.2023. Tule tekemään kauppaa, esittelemään tuotteitasi ja näyttämään mistä yrityksesi on tehty. Messupaikat ovat tarkoitettu yrityksille, yhteisöille ja yhdistyksille, joiden koti- tai toimipaikka on Kurikassa. Messuille on yleisöllä vapaa pääsy. Messut ovat avoinna molempina päivinä klo 10-16.

Messut näkyvät ja kuuluvat ympäri maakunnan. Tykätty ja luettu Asu&Elä –messulehti jaetaan yli 33 000 kotitalouteen tapahtumaa edeltävällä viikolla. Perinteisen printin lisäksi markkinoinnissa panostetaan sosiaaliseen mediaan ja digiratkaisuihin. Odotettu Asu&Elä -tapahtuma tuo siis näkyvyyttä alueen yrityksille ja Kurikalle laajasti Etelä-Pohjanmaalla!

MESSUPAIKKAHINNASTO 

Pöytä 120 €
Osasto 2m x 2m 260 €
Osasto 3m x 2m 320 €
Osasto 3m x 3 m 405 €
Osasto 2m x 4m 360 €
Osasto 3m x 4m 450 €
Osasto 3m x 5m 555 €
Osasto5m x 7m kysy tarjous!

Kaikkiin hintoihin lisätään alv 24 %. Tutustuthan etukäteen messukarttaan, sillä varaussivulla varataan tietty osasto- tai pöytäpaikka. Avaa messukartta tästä tai katso alla olevasta kuvasta. Varaussivulla olevassa alasvetovalikossa on aina ajantasainen tieto vapaista paikoista. Aulan ja salin välinen seinä avautuu kokonaan, joten messutila on yhtenäistä.

Osaston hinta sisältää valkoiset messuseinät paikalleen asennettuna, otsapalkin, harmaan maton ja sähkön.

Pöytäpaikan hintaan sisältyy taustaseinä 0,5 m väliseinäkkeellä, 140×80 kokoinen valkoinen pöytä, harmaa matto ja sähkö. Pöytäpaikkoja on myynnissä rajoitetusti.

Kampuksen sisääänkäynnin yhteydessä on rajoitetusti ulkopaikkoja näytteilleasettajille hintaan 290 € +alv. Alueella ei ole yövartiointia.

Messupaikkojen hintaan sisältyy yrityksen logo ja linkki www.asujaela.fi sivuille vuodeksi. Lisäksi yrityksen nimi on näytteilleasettajalistauksessa, joka julkaistaan Asu&Elä-messulehdessä messukartan yhteydessä. Messupaikka sisältää myös näytteilleasettajarintanapit.

Mikäli haluat jakaa messuosaston toisen yrityksen tai yhteisön kanssa, kirjoita varauslomakkeen Muuta -kenttään toisen osallistujatahon tiedot. Molempien tiedot tulevat näytteilleasettajaluetteloon. Osasto laskutetaan varaajalta.

Paikka messuilta varataan varauslinkin kautta, joka aukeaa torstaina 9.3.2023 klo 12.00.

Lisätilauksesta osastoille saatavilla

  • osaston kalusteet
  • otsalautakyltit toivotulla tekstillä asennettuna (35 €)
  • omavalintainen messumatto (2-3 € / m², hintaan kuuluu harmaa matto)

Ota yhteys suoraan Maiseriin: p. 0400 680 866,  jari@maiseri.fi

Messuilla on Kampuksen ruokapalveluiden ylläpitämä messuravintola. Näytteilleasettajilla on mahdollisuus ostaa etukäteen lounas- ja kahvilippuja. Tilauslomake lähetetään näytteilleasettajille lähempänä tapahtumaa.  Liput laskutetaan samoilla laskutustiedoilla, mitkä on annettu messupaikkaa varattaessa.

LASKUTUS

Osastot
Ensimmäinen laskutuserä (vahvistusmaksu) on puolet (50 %) osastopaikan hinnasta ja tämän maksamalla näytteilleasettaja vahvistaa osallistumisensa. Vahvistusmaksu laskutetaan varauksen jälkeen. Vahvistusmaksua ei palauteta. Toinen erä sisältää toisen puolen (50 %) osastopaikan hinnasta (osallistumismaksu)  ja se laskutetaan kesällä 2023.

Pöytäpaikat
Pöytäpaikka (120 € + alv) laskutetaan kokonaisuudessaan varauksen jälkeen. Maksu on sitova eikä maksua palauteta peruuntumisen sattuessa.

Osasto- ja pöytäpaikat tulee olla maksettuna kokonaisuudessaan ennen tapahtumaa, jotta näytteilleasettajalla on oikeus osallistua tapahtumaan.

VARAUKSEN TEKEMINEN

Varauslomakkeeseen täytetään yhteys- ja laskutustiedot (y-tunnus, yhteyshenkilö, osoitetiedot jne.) sekä halutessanne voitte ladata yrityksenne logon, jota käytetään www.asujaela.fi sivuilla. Huom! Mikäli sattuu tilanne, että sama paikka on samanaikaisesti valittuna useammalle taholle, tulee viimeisessä vaiheessa Lähetä -napin jälkeen tästä ilmoitus. Valitse tämän jälkeen toinen paikka alasvetovalikosta. Muut syötetyt tiedot säilyvät järjestelmässä uuden valinnan ajan.

Autamme myös mielellämme varauksen teossa. Katso vain etukäteen toivomasi osastonumero ja soita! Messupaikkojen varauksiin liittyvissä kysymyksissä voit kääntyä Jukka Ujaisen puoleen.
p. 0400 801 691
jukka.ujainen@netikka.fi

Tutustu etukäteen myös messusääntöihin >>