Kurikan festivaalikesä 2022!

Haku Päällä 17.-18.6.2022 @Kurikan tori

Haku Päällä -festarit kutsuu rokkaamaan ja rakastamaan Kurikkaan 17.-18.6.2022. Haku Päällä on musiikkifestivaali ripauksella rakkautta. Alun perin heilanhakufestivaalina toiminut tapahtuma keskittyy nykyisin rakkauteen kaikissa sen muodoissa: ystävyyteen, parisuhteeseen, perheeseen ja ennen kaikkea yhdessäoloon. Iltaisin festareilla on musiikkia Suomen huipulta paikallisia kuuluisuuksia unohtamatta. Lavalle nousevat muun muassa BESS, Laura Voutilainen, Anssi Kela ja Movetron. Heilanhakua, hauskanpitoa, urheilua, menopelejä – niistä on rakkaudentäyteinen viikonloppu tehty.

Mukula 1.-7.8.2022 @Jalasjärvi

Riemukas lasten kulttuuritapahtuma Mukula tulee taas 1.-7.8.2022! Jalasjärvellä vietettävä Mukula koostuu monipuolisesta tapahtumaviikosta mm. työpajoineen sekä teatteriesityksineen ja se huipentuu koko perheen iloiseen festivaalipäivään – vanhaa Mukula-perinnettä kunnioittaen.

Rytmiraide 19.-20.8.2022 @Wanha Asema ja Aseman makasiini

Palava halu antaa ihmisten jälleen kokea kulttuuritapahtuman yhteisöllisyys ja elävän musiikin riemu on ollut ajavana voimana Rytmiraiteen aktiiveille koko pandemian ajan. Kaksi kertaa on nyt jouduttu perääntymään, joten tulevana kesänä mennään päätyyn saakka 19.-20.8.2022. Festivaaliohjelmisto on jälleen monipuolinen annos musiikin buffet-pöydästä. Juurimusiikki on Rytmiraiteen peruskiveä ja bluegrass taas juurimusiikin ehtaa perustaa. On siis viimein aika kuulla sitä myös Rytmiraiteella ja millä tavalla! Lavalle nousevat Steve ’n’ Seagulls, Von Hertzen Brothers, Justus Group, Litku Klemetti, Martti Servo ja Napander, Kalevauva.fi, Sliotar ja Bilebändi Apaja.