Syyskuussa Kurikassa tapahtuu, Pölläälypäivät 24.-26.9., SM-maastot 26.-27.9., Juha Mieto -veistoksen julkistus 26.9.

Tutustu Pölläälypäivien tarjouksiin:

Huimia etuja ja pöllöjä hintoja!

Kurikan Kauppiaiden Pölläälypäivät laskee hinnat alas 24.-26.9.2020. Syksyn kunniaksi luvassa on hurjia tarjouksia, pöllöjä hintoja, syksyn uutuuksia, tuote-esittelyjä, arvontaa ja vaikka mitä!

Kurikassa tapahtuu viikonloppuna

Pölläälypäivien lisäksi lauantaina 26.9. paljastetaan Juha Miedon veistos klo 14.00 (Keskuspuistikko 12).

Ilmainen makkara- ja mehutarjoilu. Julkistamisjuhlallisuudet koostuvat kahdesta osasta: kaikille avoimesta julkistustilaisuudesta veistoksen luona sekä sen jälkeen järjestettävästä kutsuvierastilaisuudesta.

Sekä julkistustilaisuus että kutsuvierastilaisuus tullaan striimaamaan suorana lähetyksenä, jota kuka tahansa voi seurata. Linkit livelähetyksiin tullaan julkaisemaan tällä sivulla lähempänä julkaisupäivää. Juhlallisuuksia voit seurata suorana lähetyksenä osoitteessa www.kurikka.fi/veistoslive.

Lisäksi lauantaina ja sunnuntaina järjestetään Kurikan urheilupuistossa SM-maastot. Tervetuloa seuraamaan kilpailua paikan päältä. Ilmainen sisäänpääsy. Lähetystä voi seurata myös sunnuntaina suorana lähetyksenä YLE areenasta. Kooste SM-maastoista on katsottavissa sunnuntaina TV 2:lta klo 15.30 alkaen. Lisätiedot SM-maastoista löydät osoitteesta www.sm-maastot2020.fi.

Lämpimästi tervetuloa tapahtumien keskipisteeseen Kurikkaan!

Kampanjaliikkeet kartalle sijoitettuna löydät tästä.

Mukana pölläälemässä: