Mikä on asujaela.fi?

Sivusto kokoaa yhteen Kurikan kaupungin ja kurikkalaisten yritysten sekä yhteisöjen kampanjoita ja tapahtumia. Tervetuloa tutustumaan!

Asu&Elä sivusto on saanut alkunsa yrittäjien toiveista ja tarpeista. Vuodesta 2009 asti tunnettua Asu&Elä –brändiä voidaan käyttää aikaisempaa laajemmin kaupungin alueella toteutettavien kampanjoiden ja tapahtumien markkinoinnissa. Toimintatapaa pilotoidaan yhteistyössä Kauppiasfoorumin kanssa.  Käytännössä tämä tarkoittaa, että kaupunki on luonut yhteistä ilmettä Kurikan Kauppiasfoorumin kampanjoiden käytettäväksi ja tarjoaa alustan kampanjoiden markkinointiin.

Kuka saa käyttää brändiä?

Yhteiseen ilmeeseen rakennettuja logoja (Pakkaspäivät, Pölläälypäivät, Kevätkarkelot, Maaseutuhulinat, Black Friday ja Joulunavaus) saavat käyttää kaikki, jotka ovat mukana Kauppiasfoorumin kampanjoissa ennalta sovittuina ajankohtina. Muillakin yritysryhmillä ja yhteisöillä jne. on mahdollisuus järjestää oma em. kampanja ja käyttää logoa ja sen tuomaa näkyvyyttä. Näissä tapauksissa tulee olla ensin yhteydessä yritysasiamies Anne Bäckströmiin anne.backstrom@kurikka.fi tai 044 732 4196.

Lue lisää Kauppiasfoorumista >>

Mikäli haluat ehdottaa uutta kampanjaa Asu&Elä brändin alle, ota yhteyttä yritysasiamies Anne Bäckströmiin anne.backstrom@kurikka.fi tai 044 732 4196. Otathan huomioon, että edellytämme kaikilta kampanjoilta, että ne toteutetaan useamman yrityksen tai yhteisön yhteistyönä. Asu&Elä –brändin kampanjat eivät saa kilpailla keskenään. Kaupunki on mukana uusien kampanjoiden suunnittelussa ja tuottaa graafisen ilmeen.

Ohje: Kampanjalogojen käyttäminen