Tervetuloa  syksyiselle sadonkorjuutorille!

Haluatko mukaan torimyyjäksi?

Toripaikan voi varata etelä-pohjalainen yritys tai yhteisö. Paikkoja on rajoitetusti eritoimialoille ja ensisijaisesti paikat on tarkoitettu ruoantuottajille ja jalostajille. Toivomme mukaan myös muutamia alueella toimivia käsityöläisiä.  Toripaikan voi jakaa toisen yrityksen tai yhteisön kanssa, mutta tästä on informoitava messujärjestäjää ilmoittautumisen yhteydessä.

Vaihe 1 / 2

 • VARAA TORIPAIKKA

  Tutustu torikarttaan » ennen varauksen tekemistä. Toripaikat ovat myyjille ja järjestöille maksuttomia (max 2 paikkaa/organisaatio).

  • Torialueenkartta
  • Katso toripaikan numero kartasta. Jokainen toripaikka on kooltaan 4x4 m.

   Valitse tuotetarjontaasi parhaiten sopivan alueen mukainen paikka. Torilla on omat alueensa, alkutuottajille, elintarvikemyyjille ja ruokailupisteille, käsityöläisille ja luonnontuotteille sekä muille torimyyjille ja järjestöille. Järjestöpaikkoja ei ole tarkoitettu vaalimainontaan.

   Mikäli tarvitset enemmän tilaa, tee toinen paikkavaraus viereiselle toripaikalle.

   Huomaa, että järjestäjä voi muuttaa varattua paikkaa varaustilanteen ja torialueen toimuuden parantamiseksi.
  • Kuvaa tähän lyhyesti millaisia tuotteita toripaikalla on myynnissä tai esittelyssä. Kuvaus julkaistaan tapahtuman verkkosivulla (www.asujaela.fi/sadonkorjuutori)
  • Kirjaa tähän toripaikkaa koskevat toiveet. Valitettavasti kaikkia toiveita emme pysty toteuttamaan, mutta pyrimme huomioimaan toiveenne mahdollisimman hyvin.